За нас

Нашата фирма работи в сферата на строително-ремонтните дейности и се отличава със сериозен и висококвалифициран екип от професионалисти.

Водещото мото, което следваме в работата си е да помагаме на нашите клиенти да постигнат желаното жилище, къща, хотел или заведение.

Ние добре знаем, че вашият дом е вашата крепост и мечтан остров на спокойствие и уединение.

Това е мястото, в което се раждат децата и мечтите Ви, така че то трябва да бъде точно такова, каквото си го представяте.

Обърнете се към нас за всички довършителни ремонти и подобрения на дома, за да получите отговорно отношение, изрядно изпълнение на всяка строително-ремонтна задача, качество и гаранция на нашия труд.

Нашата компания е с доказани възможности и достатъчно солиден опит в областта на строителство, ремонти, интериорен дизайн и изработване на гипс картон, шпакловка, окачен таван, ремонт на баня и всичко свързано с вътрешните подобрения на дома.

Ние се отличаваме от останалите фирми за ремонти, с това, че подбираме високо подготвени майстори, които познават в тънкости работата си и непрекъснато се информират и специализират в новостите от областта на строителството. Вярваме, че правилното съчетание на солидни теоретични знания и достатъчно практически опит, съставят формулата на успеха и просперитета на нашата компания.

Гордеем се с това, че през годините практика сме успели да изградим добри взаимоотношения със своите клиенти. Това се дължи на откритите и ясни отношения в работата и стремежа не просто да работим, но и да удовлетворим желанията на хората, за които работим.

Приемаме работата си не само като занятие, за което сме учили и от което разбираме, но и като мисия да превърнем дома на всеки от нашите клиенти в светло, приятно и най-вече удобно и модерно място, което буди възхищение.

Считаме, че успяваме да го направим благодарение на три важни фактора, на които акцентираме.

Това са:

  • нашите професионалисти,
  • стремежът ни да работим максимално добре,
  • постигане на качество и отлични резултати от работата.

Сплотеният екип от професионалисти, който изгражда лицето на нашата компанията, е нашият повод за гордост и основната причина фирмата ни да расте и да се развива.

Опитните майстори, които „движат“ дейността на компанията ни се отличават със старание, работоспособност, познаване на работата в тънкости и много енергия за осъществяване на всеки проект.

Креативност, готовност за промени и удовлетворяване на желанията и идеите на клиента са също някои от характерните качества, които екипът ни притежава.

Независимо дали ще се обърнете към нас за строителни работи, ламиниран паркет, редене на камък, гранитогрес, ремонт на баня или интериорен дизайн, вие ще получите коректност, отговорност и спазване на сроковете.

Стремежът ни да работим на високо професионално ниво е един от факторите да поднасяме на своите клиенти отлично качество и прецизно свършена работа.

Ние знаем, че на фона на изключителната конкуренция в почти всеки сектор на строителството трябва винаги да бъдем безупречни както в подбора на висококачествени материали, така и в работата си. Именно поради тази причина тестваме и непрекъснато следим хода на дейността, за да можем да постигнем максимално добри резултати.

Разбира се, най-вярна оценка на нашата работа дават именно клиентите, които са ни поверили своя дом, за да го превърнем в едно по-добро и по-модерно място.

Ето защо, крайната цел към която се стремим от самото начало е качествени ремонтни услуги, безупречен дизайн на интериора, пълно съдействие при желание на клиента за мебели по поръчка, избор на столове, маси, матраци.

За да успеем да надбягаме конкурентните фирми, предлагащи строително-ремонтни услуги, ние работим с най-новите инструменти, най-качествените и издръжливи материали и прилагаме строителни новости за подобрения на дома, чрез които постигаме здравина и висока естетика.

Ако се обърнете към нас за подобрения като боядисване, латекс, слагане на плочки, теракот, слагане камък, ние ще ви предложим не само чудесни новаторски идеи, бързина и качествено свършена работа, но и отлични оферти и цени.

Без съмнение, цената на ремонта на дома е един от водещите въпроси за повечето от клиентите.

Вие ще имате възможност да прецените вашия бюджет с нашите оферти и да изберете тази, която не само ви устройва, но и няма да затрудни семейния ви бюджет.

Готови сме да отговорим на всеки ваш въпрос относно подобрения в дома, за цени на дограма, циклене на паркет, слагане камък, мека мебел, кухни и всичко, което ви интересува.

Нашият стремеж е да предложим комплексни услуги и да обхванем възможно по-голям кръг от потребности, така че да намерите в наше лице сигурна фирма, на която можете да разчитате и към която можете да се обърнете по всеки един въпрос от сферата на ремонтите.

Добре знаем, че голяма част от хората живеят в доста стари и занемарени жилищни блокове. Това в никакъв случай, не е причина да не правите подобрения и да не превръщате дома си в колкото се може по-приятно и уютно място за живеене.

Ние сме готови да ви съдействаме за това с нашите знания, умения и голямо желание за работа.

Без значение дали искате пълно обновяване на старо панелно жилище или се нанасяте в нов апартамент, който е „на тапа“ и който се нуждае от основен ремонт, вие можете да разчитате на нашата компетентна и качествена работа.

Независимо от това колко мащабен е проекта и с какво точно ще се заемем, нашият стремеж е клиента да остане доволен от свършената работа.

Нашата най-ценна награда е положителното отношение от страна на клиента и изграждането на респект и взаимно уважение. Ние целим да постигнем не само добри резултати от всеки приключен проект, но и дълготрайни приятелски отношения с нашите клиенти.

Ремонтите и подобренията в дома носят нова атмосфера и определено подобряват живота на цялото семейство.

Независимо от това дали искате по-свеж и по-различен интериор на дома или целта ви е да подобрите неговата енергийна ефективност с нова pvc дограма и настилки, вие можете да се обърнете към нашата компания.

За освежителни или неотложни ремотни, не се бавете, а се свържете с надеждна фирма, на която можете да разчитате на 100 процента.

Ние сме убедени, че няма да съжалявате, ако тази фирма е нашата!

Доверете ни се!

Ние работим за вашия комфортен и модерен дом!